Sådan indretter du det fede ungdomsværelse

Et ungdomsværelse skal være både sejt, det skal have nogle klare funktioner og så skal det også gerne udtrykke noget som dit barn har en passion for. I denne guide kigger vi nærmere på hvordan du med simple midler kan indrette et smart og lækkert ungdomsværelse, læs med og lad dig inspirere.

Gå efter et tema

At gå efter et bestemt tema er altid en god ide, kan dit barn eksempelvis godt lide et bestemt fodboldhold, så hæng trøjer, halstørklæder, plakater og wallstickers fra det fodboldhold op på væggen. Er din pige eksempelvis mere interesseret i heste, så gør værelset til en inspiration for heste, det kan gøres med plakater, billeder og måske noget af hendes udstyr fremme i rummet. Når du går efter et tema som dit barn elsker, så rammer du dem lige i hjertet og du kan være sikker på at dit barn vil elske at have sine venner med hjem og vise dem deres nye og flotte værelse. Der kan laves et tema ud af alt, så find frem til hvad dit barn interesserer sig for og inddrag barnet i at vælge hvilke elementer der skal indgå for at fuldføre værelset.

Indret med fede møbler og lamper

Fede møbler, lamper og andet dekoration er utrolig vigtigt for at give rummet liv og sjæl. Du kan med fordel vælge møbler som har mere end en funktion, det kunne eksempelvis være en sovesofa, den kan dit barn bruge til at sove i, men samtidig kan han eller hun også slå den op når der er venner med hjemme og der skal spilles playstation, se udvalget af sovesofaer. Det er en god måde at få mere end en funktion ud af samme møbel. Noget andet som er vigtigt er den rigtig belysning og det kan være alt fra sengelamper til skrivebordslamper, vil du gerne have mere inspiration, så se denne guide til sengelamper. Sæt dig eventuelt ned sammen med dit barn og spørg indtil hvilken stil de synes om, find et par magasiner frem og få dem til at udpege hvilket de synes godt om. På den måde er det nemt at gå efter en bestemt stil og indrette det efter deres smag. For som du kan se, så findes deres mange ting man kan gøre ved et ungdomsværelse, men hvis det ikke passer ind i dit barns ønsker, så er det spildt arbejde, så inddrag dem i processen og få dem til at udpege hvilken stil, møbler og tema der skal gås efter.