3 ting du skal have til din baby

Hvis du snart skal have barn, så har du sikkert allerede fundet ud af at der er rigtig mange ting der skal købes og bruges til din baby.

Jeg har samlet de tre vigtigste ting, som du skal bruge, når din baby ankommer.

Puslebord

Et puslebord er super praktisk at have, når din baby kommer til verden.

Man kan sagten skifte sit barn i sengen eller lignende, men der skal ikke være nogen tvivl om at det er meget nemmere at gøre på et puslebord.

Puslebordet er indrettet, så det er så praktisk som muligt, når man står og skifter sit barn.

Der findes flere typer pusleborde, her vil jeg personligt anbefale et vægpuslebord. Vægpuslebordet er super praktisk, og så fylder det ikke så meget som et almindeligt puslebord gør, dette er en fordel, særligt, hvis du kun har en lille lejlighed eller lignende.

Tremmeseng

En tremmeseng er nærmest et must, når din baby ankommer.

Mange tremmesenge i dag er lavet, så de vokser med dit barn, det vil sige at du kan bruge sengen fra de er nyfødte og i mange tilfælde helt indtil de er op til 7 år gamle.

Jeg vil bestemt anbefale dig at gå efter en tremmeseng der vokser med barnet, da dette vil spare dig for mange penge i de fremtidige år.

Klapvogn

En klapvogn er super praktisk at have til din baby.

Igen er mange klapvogne i dag lavet, så de kan bruges fra dit barn er nyfødt og indtil de vejer 15-20 kg, afhængigt af modellen.

Det er klart en fordel at vælge en klapvogn i god kvalitet, da de vil kunne holde til meget mere også er komforten som regel meget bedre.

 

Dette er selvfølgelig kun nogle af de ting, du bør anskaffe dig, når din baby kommer til verden.