Lækre overknee støvler til vinteren

Jeg er STOR fan af overknee støvler, og jeg har netop valgt at kassere mit gamle par til fordel for et par nye.

Jeg fandt et super lækkert par på Rosemica.dk, som jeg simpelthen bare måtte eje.

Overknee støvler er en af de ting der kommer og går lidt i modebilledet, sæson efter sæson. I år er heldigvis et af de år, hvor det er noget af det hotteste man kan eje og derfor besluttede jeg mig også for at kigge mine gemmere igennem, det viste sig dog at mit gamle par var ved at være opslidt. Enhver mulighed for et par nye sko er vel en god mulighed 😉

Jeg er vild med at gå med leggings og overknee støvler er helt perfekt til leggings, de giver hele dit outfit et helt andet udtryk, som jeg er helt VILD med!

Hvad er dit forhold til overknee støvler, hot eller not? Kan dine gamle støvler holde til endnu en sæson eller er det ved at være tid til en udskiftning?