4 gode grunde til at spise ingefær

Det er vist efterhånden ikke nogen hemmelighed at ingefær er sundt. Der bliver løbende lavet ny forskning og nye undersøgelser der hjælper med at belyse hvad ingefær egentlig er godt for. Jeg har samlet en liste over 4 af de ting som jeg synes er helt vildt, efter du har læst disse punker kan du næsten ikke tillade dig ikke at spise ingefær hver dag.

 • Forebygger kræft
  • Ny Forskning tyder på at den naturlige planterod virker ved at blokere kræftceller, så de ikke kan vokse eller sprede sig. Undersøgelser viser endda ved kræft i æggestokkene at ingefær kan få tumoren til at skrumpe og endda blive op til hele 56 % mindre.
 • Får kvalme til at forsvinde
  • Ingefær kan være med til at dumle kvalme fornemmelsen, dette gælder lige meget om kvalmen skyldes køresyge, graviditet, tømmermænd eller lignende. Af denne grund anbefales ingefær også til kemopatienter.
 • Dulmer menstruationssmerter
  • I en undersøgelse oplevede 22% af deltagerne færre smerter første måned de spiste ingefær under menstruation og hele 61% oplevede færre smerter anden måned.
 • Vægttab
  • Ingefær er med til at øge varmeproduktionen, dette betyder også at du forbrænder ekstra kalorier. Lidt ingefær til hver måltid skulle eftersigende øge forbrændingen i op til 6 timer efterfølgende.

Altså ingefær er sundt, det kan vi vist ikke komme uden om, men hvordan skal du så spise det?

Du kan spise det råt, komme det i maden eller presse det og drikke det som en ingefær shot.