Er i åbne over for hinandens behov?

Det er meget vigtigt at være der for hinanden, men dette gælder ikke kun, når din partner virkelig har brug for det. Det gælder også til hverdag og for selv de mindste behov. Hvis i ikke er åbne over for hinandens behov, kan det hurtigt ødelægge jeres forhold. Hvis du ikke er åben over for din partners behov, vil han/hun hurtigt blive trukket ned. Hvis ikke din partner så går fra dig, kan det måske endda ende med psykiske problemer. Derfor er der vigtigt for både parforholdet og jer, at i er åbne over for hinandens behov. Så længe i er åbne, så kan i snakke om tingene og få løst eventuelle problemer.

Seksuelt

Stort set alle mennesker har et seksuelt behov, der skal dækkes. Det kan være alt lige fra kys til fantasier, de drømmer om bliver opfyldt. Hvis i får snakket om disse ting, kan det være, at disse seksuelle behov hurtigt kan blive dækket. Din partner vil sikkert gerne forsøge at opfylde nogle af dine frække fantasier. Det kan også være et behov for noget forandring i soveværelset. Hvis i har en rutine i følger hele tiden, selv en seksuel rutine, vil samleje ikke være så spændende mere. Derfor kan i vælge at prøve noget nyt. I kan eventuelt prøve at udvide jeres seksuelle grænser ved at bruge noget nyt sexlegetøj – En vibrator er altid er populært valg. Hvis i får dækket jeres seksuelle behov på en ny måde, kan i også bruge ekstra meget spænding ind i jeres parforhold.

De små ting

Selvom man ofte tænker et behov, som noget man virkelig har brug for, behøver det ikke altid at være sådan. Det kan også være et behov for jeres parforhold. Hvis i ikke husker at værdsætte de helt små ting i løbet af en dag, kan parforholdet hurtigt tage skade. Hvis din partner i løbet af en dag gør mange små ting for dig, skal du huske at vise din taknemmelighed. Ellers vil der hurtigt komme færre og færre af de små ting i løbet af dagen. Hvis i ikke sørger for, at der er nogle af de små ting i løbet af en dag, kan det også hurtigt skade jeres parforhold. En af de små ting kunne være, som at rydde op efter hinanden, lave mad, holde i hånd, putte børnene og meget andet.

Kærlighed

I et parforhold er kærlighed et af de største behov. Det er et behov, der helst skal opfyldes, ellers er det ikke rigtigt et parforhold mere. Kærlighed i et parforhold kan være mange ting. Det kan både være seksuelt, følelsesmæssigt og generelt. Hvis i generelt har meget kærlighed i jeres parforhold, vil i også have det rigtig godt i det forhold. Hvis i derimod mangler kærligheden, vil i også kunne mærke det på det dalende humør og de mange skænderier. I kan dække behovet for kærlighed ved, at holde i hånden, kysse hinanden, have samleje, få hinanden til at grine og meget andet. Hvis du har behov for mere kærlighed i parforholdet, er det vigtigt, at du får snakket med din partner om det. Ellers vil der ikke blive gjort noget ved det behov.

Dårlige dage

Et behov man både som menneske og kæreste eller ægtefælle har er, at man kan blive trøstet på nogle af de dårlige dage. Nogle har bare brug for et enkelt kram, for at kunne gøre dagen bedre. Andre har derimod brug for lidt ekstra. Det kan være at din partner har haft en dårlig dag, hvor du så tilbyder at lave aftensmaden og opvasken. Det kan måske være med til at gøre dagen bedre og mere overskuelig for din partner. Det kan også være, at din partner bare har brug for at snakke det hele igennem. Måske endda bare lige få brokket sig over et eller andet eller slet ikke snakke om det. Det er sådanne et behov, som du kan hjælpe din partner med at dække.