Derfor er zink tagrender det bedste valg til dit hus

Zink tagrender er at foretrække fremfor tagrender af eksempelvis plastik eller kobber, da zink har visse fordele. Zink er et eksklusivt naturmateriale, som kendetegnes af høj kvalitet. Positive egenskaber ved at vælge zink tagrender er bl.a. holdbarheden og det elegante udtryk.

Naturmateriale uden vedligehold

Zink er et 100% naturmateriale, og er dermed også bæredygtigt. Materialet kræver ingen vedligehold – det passer sig selv, mens det yder maksimal beskyttelse til boligen. Zink er en god løsning, da det ser pænt ud, uden at man skal gøre noget for det – det er et materiale der er nemt at have med at gøre.

Fleksibilitet

Anvendelsesmulighederne for zink er mange. Først og fremmest kan det bruges til tagrender, men også til eksempelvis gavle, murdækning og kviste er zink et oplagt materiale. Det skyldes at zink er meget fleksibelt i sin anvendelse. Ingen arealer er for store eller små og ingen linjer er for runde eller for avancerede – alt kan formes i zink.

Lang levetid

Endnu en positiv egenskab ved zink er dens lange levetid. Tagrender i zink har en levetid på op til 30 år. Holdbarheden gør dele i zink til en god investering. I modsætning til flere andre materialer kan zink holde til regn, vind og slud. Oveni købet bliver zink kun smukkere med tiden, da det får en flot patina, som fuldender helhedsindtrykket.

Flot finish

Vandafledning er et praktisk problem, som skal løses ved ethvert byggeri – men hvorfor ikke gøre det med stil? Zink giver en flot finish, da det passer flot til andre materieler. Det skyldes både fleksibiliteten og den smukke patina. Zinks egenskab til at tilpasse sig andre materialer giver et harmonisk udtryk og kan hæve kvaliteten i helhedsindtrykket. Tagrender i zink fremhæver en flot arkitektur, og gør det muligt, at skabe en moderne løsning på en nødvendighed.

Kilder: