Bare fordi du er ung og fattig, kan du sagtens rejse til syden

Undskyld for den provokerende overskrift, men jar har faktisk en pointe. Jeg husker nemlig da jeg sad som 18 årig og gerne ville på ferie med nogle venner. Bare en lille tur til syden, det kunne da ikke være så dyrt… Dengang skulle vi hver især af med mere end 3,5 gange, hvad vi havde til rådighed. Det er dog også ved at være en del år siden, og det kommer heldigvis dig til gode i dag.

I dag kan du nemlig komme til syden for priser helt ned til 1.500 kr. pr. næse inkl. fly og hotel. Nuvel vi snakker ikke om fem stjernet hoteller, men det kan faktisk lade sig gøre at få et tre stjernes hotel til så få penge.

Nu sidder du sikkert og tænker – Fedt, men hvordan finder jeg sådan en rejse?

Du har helt sikkert hørt om konceptet før – Det hedder afbudsrejser.

Afbudsrejser er rejser som rejsearrangørerende har solgt en gang, men som efterfølgende er blevet annulleret. Når det sker står rejsearrangøren med et tomt flysæde og et tomt hotelværelse, hvilket for dem er et stort økonomisk tab. Derfor er de meget desperate efter at komme af med disse rejser, om det så betyder de skal sælge dem for bare 1.500 kr. For dem er det trodsalt bedre kun at tabe 1-2.000 kr på en rejse, fremfor at tabe 4-5.000 kr.

Du kan derfor udnytte at rejsearrangørene er desperate og gøre dig noget af et kup.

Der er dog en “ulempe” ved afbudsrejser. Prisen er nemlig lavest lige inden flyet skal til at afgå. Det vil sige at du oftest skal kunne være i lufthavnen indenfor 2-8 timer på de billigste afbudsrejser. Som om det ikke var nok, så er der også ekstrem stor efterspørgsel på afbudsrejserne. Du kan derfor risikere, at mens du snakker med dine venner om, hvorvidt i skal gøre det eller ej, så er der en anden der køber rejsen.

Det kan derfor anbefales at sætte sig sammen og kigge på afbudsrejser sammen. I skal også være meget opmærksomme på, hvad der følger med i prisen. På nogle hoteller er der morgenmad med, på andre er der ingen måltider med.

Når det så er sagt, så er afbudsrejser relativt nemme at få fat i og du kan få en kanon billig ferie.