3 fede studentergave idéer

Bliver din knægt eller datter snart student? Mangler du en fin studentergave ,som du kan give som tegn på, at du er stolt over deres indsats?

Vi har snakket med eleverne her på skolen og fundet frem til 3 ting, som de personligt ville blive glade for at få.

Et ur eller et smykke

En af de mest klasiske gaver, især til piger, er et smykke som de kan gå med og tænkte tilbage på resten af deres liv. Måske er det ligefrem et smykke der går i arv fra generation til generation. Her egner et armbånd eller en halskæde sig rigtig godt.

Blandt drengene var der stor enighed om, at et finere ur ville være en “fed” studentergave. Dette er ikke så meget for et urs praktiske funktion, men mere som et statussymbol som vores kultur har opfostret gennem årtier. Her ser drengene det at få et ur, som et symbol på at de har opnået noget godt.

En skulptur eller pyntegenstand

De fleste studenter skal snart til at flytte hjemmefra og i denne forbindelse, kunne pigerne især, godt tænke sig en skulptur eller pyntegenstand der minder dem om deres hårde arbejde og success.

Ideelt er dette en genstand der ikke forfalder med årene og som samtidig er så stilren, at den også vil passe ind i et fremtidigt hjem om 20 år fra nu.

En skulptur fra 99skulpturer.dk kunne netop være et godt bud på sådan en skulptur.

En rejse

Vi er over i den dyre ende af skalaen, men noget der lå de fleste studerende på sinde var, at tage ud og rejse lidt efter uddannelsen. Nogle tænkte bare nogle dage til New York eller London, hvor andre snakkede om en til flere måneder til Asien. Vi anbefaler ikke nødvendigvis, at du som forældre betaler sådan en rejse til dit barn, men du kunne måske betale flybilletterne, købe en god rejsetaske eller give et mindre tilskud. Det er vores fornemmelse, at dette ville falde i meget god jord.